Wie zit er achter het spel

spelervaringEven voorstellen: ik ben Harm Henstra (1966). Ik kom uit een groot ondernemersgezin en ben gewend om de handen uit de mouwen te steken. Deze kwaliteit neem ik mee wanneer ik ergens aan de slag ga. Ik heb een HBO opleiding toerisme en recreatie afgerond in 1990. Daarna heb ik brede ervaring op diverse niveaus binnen vooral de dienstverlening en vrijetijdssector opgedaan.

Mijn visie is dat er binnen een organisatie klantgericht gewerkt moet worden, zowel intern als extern.  Immers pas in dit geval behandel je klanten, collega’s en partners zoals je zelf behandeld zou willen worden, dus op de best mogelijke manier.

Hiernaast zijn bij werk de volgende punten voor mij van groot belang:

  • Resultaat staat voorop en niet op ‘weer’ een rapportage. Sterktes en zwaktes durf ik te benoemen.
  • Begin ik met het formuleren van de opdracht, vraag of het probleem, vaak leidt dit al tot een deel van de oplossing.  Vervolgens stel ik samen met u de te bereiken doelen op.
  • Ben ik in staat snel inzicht in een organisatie te krijgen en kan hierdoor snel aan de slag gaan.
  • Ga ik uit van de kwaliteiten die er binnen een organisatie zijn en haal deze snel boven water.
  • Werk ik samen met en maak gebruik van de kwaliteiten van diverse andere organisaties/personen.

Mijn motto is: Eruit halen wat erin zit.

Ik geloof in de kracht van het individu en dat iedereen met zijn of haar mogelijkheden verandering te weeg kan brengen. Onderstaande filmpje gebruikte ik ooit tijdens een training waarbij het vooral ging over eigen verantwoordelijkheid nemen. Ondanks dat het een beetje zoet is, vind ik het nog steeds inspirerend. Het duurt 2.31 minuten.

Videocredits: YouTube/Lead to India-the tree.